Szef kuchni poleca

  • Krem z białych warzyw z jarmużem oraz słonecznikiem/ Cream of white vegetables with kale and sunflower

    • cena / price 12zł

     

     

     

     

  • Polędwiczka wieprzowa sous vide/ Pork tenderloin sous vide

    • cena/price 37zł

     

    Polędwiczka wieprzowa sous vide (180g) zapiekana  z serem camembert i pomidorami, kluski lane ze szpinakiem

    Pork tenderloin sous vide (180g) baked with camembert cheese and tomatoes, cast noodles with spinach

     

  • Udko z kaczki confit/ Duck confit leg

    • cena / price 33zł

    Udko z kaczki confit (180g) w towarzystwie karmelizowanych owoców, puree marchwiowo-ziemniaczane

    Duck confit leg (180g) in the company of caramelised fruit, potato and potato puree

     

  • Śliwki flambirowane śliwowicą z sosem pomarańczowym oraz gałką lodów waniliowych/ Plums flambéed with plum vodka with orange sauce and a scoop of vanilla ice cream

    • cena / price 15zł